Opheffing Wijzelf

18-10-2018


Geachte relatie en website bezoeker/gebruiker,


Met pijn in ons hart hebben we moeten vaststellen dat het niet is gelukt om een continuering van het online platform Wijzelf.nl te realiseren. Het is in de vijf jaar dat Wijzelf landelijk bestaat niet gelukt het verdienmodel op een kostendekkend niveau te krijgen. Ook voor Wijzelf Maastricht en Heuvelland – aktief sinds juni 2016 – betekent dit het einde en zullen we de cooperatie opheffen.

Twee en een half jaar hebben we geprobeerd dit model van eigen regie in de markt te zetten. Ondanks vele adhesiebetuigingen om de positie van de zorgvrager sterker en onafhankelijker te maken kan het bestuur van de loklae cooperatie niet anders doen dan stoppen.

Wij danken iedereen, in het bijzonder the Masters, die ons de afgelopen jaren gesteund heeft.
Het was mooi werk om als burgerinitiatief te werken aan verbetering van eigen regie. Wellicht biedt de toekomst meer kansen.
Het vertrouwen dat we daarbij kregen was voor ons heel belangrijk. Wij hopen dat onze leden en aanbieders een geschikt alternatief vinden.


Bestuur Wijzelf Maastricht en Heuvelland.

De website zal eind van het jaar uit de lucht gehaald worden.

Laatste nieuws

 • Opheffing Wijzelf

  Geachte relatie en website bezoeker/gebruiker, Met pijn in ons hart hebben we moeten vaststellen dat het niet is gelukt om een continuering …

  Lees meer
 • Artikel in LebeLebe van Pallium Portam

  Lees meer
 • Artikel Wijzelf in SamenOnbeperkt

  Lees meer
Toon meer nieuws

Wijzelf eventkalender

21 maart - Hoogeveen
Waarom Wijzelf informatieavond
21 maart - Hoogeveen
Waarom Wijzelf informatieavond
21 maart - Hoogeveen
Waarom Wijzelf informatieavond